top of page

Click&Collect Mağazadan Teslimat Projesi

Yazarın fotoğrafı: Şerif AydınŞerif Aydın

Herkese merhaba, bu makalemde sizlere Watsons için yazdığımız ama genel düşünerek daha evrensel hale getirdiğimiz, Mağazadan teslimat projesini anlatacağım.


Öncelikle detaylı video çalışmamı izleyerek daha kapsamlı bilgiye sahip olabilirsiniz.


E-Ticaret dünyası gün geçtikçe büyüyor, Yeni ihtiyaçlar doğuyor ve rakipler gün geçtikçe Ar-Ge takımları tarafından yeni projeler ile donatılıyor. Hal böyle olunca bu ihtiyaçları iyi analiz edip ortaya güzel bir ürün çıkarmadığınız sürece, lojistik büyüsede siz bu büyüklüğü anlamaz ve yok olmaya doğru bilmezlikler dünyasında kaybolursunuz.


Doğru planlanan işler bazı zamanlarda, yanlış insanlar tarafından yönetilir. taşın altına elini koyup zaten zor olan bir projeyi iki kat daha fazla zorlukla geliştirmek zorunda kalırsınız.


Değer ve kaynak nedir hususunda çok fazla yanılgılar mevcut.


Kaynak, Değer olma yolunda ilerler.

Değer, size fikir verir.


Fikirlere tahammülümüz kadar var olabiliriz, bilirsiniz yazılım sektöründe yaşın çok önemi yok. kimden akıllıca bir fikir çıkacağı belli olmaz yeter ki, değer olabilecek potansiyele erişmesine izin verelim.


Click&Collect projesi, kargo firmalarında belli yükleri alabilir, özellikle gönderi ücretleri ve desi hesaplamalarını düşünürsek, projenin çok fazla kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum.


Artık her ortamdan, bütün ihtiyaçlarımızı e-ticaret sitelerinde gideriyoruz, günümüz e-ticaret dünyasında şu anda en önemli konu teslimat diyebilirim. Bütün şirketler en doğru yaptıkları warehouse management süreçlerinin, günü geçmiş bir teslimat konusunun altında kalacağından eminim...


Gelişen lojistik dünyasında, farklı fikirler ve projeler denemeliyiz, başkalarının denediği ve uyguladığı projeleri yaparak yalnızca onların gerisinde olduğumuz izlenimini veriyoruz.


Click&Collect projesinde, siparişlerimizi istediğimiz teslimat noktasında alabiliriz. Firma bazında özelleştirmiş proje içerisinde, İade, Teslimat, Mal kabul, Transfer gibi süreçler kullanılabilir.


Operasyonel süreçlerden sonra oluşturduğumuz teknik mimari ekteki gibidir.


Mobil ekran arayüzleri aşağıdaki gibidir.




 
 
 

Comments


© 2020 by Serif Aydin

  • indir
  • YouTube
  • LinkedIn Sosyal Simge
bottom of page