top of page

REALWEAR AR XAMHOLO WMS TOPLAMA OPERASYONU

Herkese Merhaba, bu makalemde sizlere Xamholo projesi hakkında daha önceden yapacağımı söylediğim demo yu paylaşacağım.

RealWear akıllı gözlükleri hakkında bloğumda, giriş ve kullanımı hakkında detaylı makalelere ulaşabilirsiniz.


Arvato da geliştirdiğimiz WMS projesi ile entegre çalışan farklı sistemler yazıyoruz. Pick By Light, AutoPack ve konveyor sistemleri bunlardan bazıları.

Yazdığımız sistemler operasyonun sorunsuz, hızlı ve doğru ilerlemesi adına çok önemlidir. Doğru sistem iyi işleyen bir operasyon anlamına gelmektedir.


Xamholo projesinde bir picker ın yapacağı operasyonu akıllı gözlük ile yaptık. Video da detaylı kullanımı ve Xamholo projesi hakkındaki tüm detaylara erişebilirsiniz.


Realwear AR Smart Glasses Xamholo Wms Picking Operation Demo


Akıllı gözlükler lojistik depolarında ve endüstrimizde kullanılmaya başlandı. Bu teknolojinin en büyük getirisi "Eller Serbest" modudur. Ellerin serbest olması hem iş güvenliği hemde daha hızlı ve doğru iş için oldukça önemlidir.


Akıllı gözlükler aynı zamanda beynimizi görsel hafızasını 'Gamification' daha güçlü kullanmayı amaçlar, bu doğrultuda daha zevkli ve anlaşılır operasyonlar sağlar.


Arvato' nun depolarında Realwear akıllı gözlük teknolojisini, IKEA operasyonu ile kullanarak bu tecrübeyide sizlerle paylaşacağımızı belirtmek isterim.


Realwear akıllı gözlükleri ve Xamholo projesi hakkında bilgi paylaşımı yapmak isteyen veya bilgi almak isteyenler ile ortak bir çalışma yapabiliriz.


47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page